De beste volautomatische koffiemachine van 2024

Ben jij op zoek naar de beste keukenapparatuur voor jouw huiskeuken? Dan kun je bij HobbyKokCommunity terecht. Om ervoor te zorgen dat jij thuis als een ware chef aan de slag kunt gaan hebben wij een lijst gemaakt met de beste producten voor in jouw keuken. Onze experts hebben een uitgebreide vergelijking gemaakt van volautomatische koffiemachines. Hiervoor hebben zij veel verschillende modellen getest en bestudeerd. Met de resultaten hiervan hebben zij een top 10 lijst gemaakt met de beste volautomatische koffiemachines. Hierdoor zie jij in één oogopslag wat volgens onze experts de beste volautomatische koffiemachines zijn. Wil jij graag een nieuwe volautomatische koffiemachine aanschaffen? Scrol dan snel naar beneden en ontdek de beste volautomatische koffiemachine die het beste bij jou past! 

Ben jij op zoek naar de beste volautomatische koffiemachines voor in jouw keuken? Dan ben je bij HobbyKokCommunity goed terecht gekomen. Om ervoor te zorgen dat jij thuis als een echte chef aan de slag kan, hebben wij de beste volautomatische koffiemachine voor jouw keuken op een rij gezet. Onze experts hebben namelijk een uitgebreide volautomatische koffiemachine test gedaan. Hiervoor hebben zij veel verschillende volautomatische koffiemachine getest en met elkaar vergeleken. Met de uitkomsten van hun onderzoek hebben zij de top 10 beste volautomatische koffiemachine samengesteld. Hierin zie jij in één overzicht wat volgens onze experts de best geteste volautomatische koffiemachine zijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe volautomatische koffiemachines? Lees dan snel verder en vind de geschikte volautomatische koffiemachines voor jou.

Laatst bijgewerkt: 4 apr. 2024

  1. keukenapparatuur
  2. volautomatische koffiemachine

Inhoudsopgave

Top 10 beste volautomatische koffiemachine

Als hobbykok weet je als geen ander hoe belangrijk het hebben van de juiste kookgerei en goede keukenartikelen is in de keuken. Dat geldt ook voor volautomatische koffiemachine. Daarom hebben onze experts een top 10 van de beste volautomatische koffiemachine voor jou opgesteld. Hierbij hebben onze experts op verschillende eigenschappen gelet. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit, de prijs, het gebruiksgemak en het design. Door veel volautomatische koffiemachine te vergelijken hebben zij uiteindelijk een top 10 volautomatische koffiemachine best getest kunnen samenstellen. Neem snel een kijkje en vind de volautomatische koffiemachines die het beste bij jou en je keuken past.

1. Philips Series 2200 Volautomatische espressomachine (EP2224/10).

Met de Philips Series 2200 Volautomatische espressomachine (EP2224/10) maakt u heerlijke koffie van verse bonen. De machine is uitgerust met een intelligent koffiezetsysteem waardoor elk kopje de perfecte temperatuur heeft. Daarnaast heeft de machine ook een klassieke melkopschuimer, waarmee u eenvoudig cappuccino of latte macchiato maakt. Deze espressomachine is voorzien van een intuïtief bedieningspaneel met 5 koffievarianten. U kunt kiezen uit espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en warme melk. Met de geïntegreerde koffieboiler kunt u ook direct espresso maken zonder de bonen te malen. Ook heeft de machine een afneembare melkkan, waardoor u gemakkelijk schoonmaakt. Bovendien beschikt de machine over een energiebesparende stand-by modus die automatisch wordt geactiveerd na twee uur.

2. Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 Espressomachine Chroom.

Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 is de perfecte espressomachine voor iedereen die van heerlijke koffie houdt. U kunt met deze machine 12 heerlijke koppen koffie maken van verse bonen met slechts één druk op de knop. Er zijn veel verschillende koffievariaties te maken, zoals espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. De melkreservoir is eenvoudig te verwijderen en te reinigen, zodat u de melk voor elke koffie vers kan houden. Bovendien is de Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 voorzien van een intensiteitsschakelaar waarmee u de sterkte van de koffie kunt aanpassen. Dankzij de intuïtieve bediening is het bovendien eenvoudig om de perfecte kop koffie te maken. De machine is verkrijgbaar in een chroom uitvoering, waardoor hij perfect past in elke keuken. Met de Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 geniet u van heerlijke koffie zoals u dat altijd al wilde.

3. De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B Volautomatische espressomachine.

De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine is een uitstekende keuze voor iedereen die kwaliteit koffie wil. Door het compacte ontwerp past deze machine in elke keuken. Het model is uitgerust met verschillende technologieën die ervoor zorgen dat je de perfecte koffie maakt. De machine heeft een directe wateraansluiting en een aparte thermostaat voor iedere koffiesoort. De temperatuur en de koffiesterkte zijn afzonderlijk instelbaar. Daarnaast is de Magnifica S ECAM20.110.B uitgerust met een energiebesparingstechnologie waardoor je energie kunt besparen. De koffiebonen worden automatisch gemalen waardoor je altijd een vers kopje koffie hebt. Met de koffiestanden Cappuccino en Latte Macchiato maak je met gemak de lekkerste koffiesoorten.

Best geteste volautomatische koffiemachine van 2024

Er zijn in totaal 10 volautomatische koffiemachine als beste getest. Hoewel wij hieruit een top 3 hebben gekozen zijn alle geteste volautomatische koffiemachine goede volautomatische koffiemachine. 

Wellicht vind je een van bovenstaande volautomatische koffiemachine uit de top 3 niet bij je passen. Alle overige volautomatische koffiemachine vergelijken is dan ook belangrijk om jouw favoriete volautomatische koffiemachine te kopen. 

Gerelateerde producten

4. Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 Espressomachine RVS.

De Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 is een uitstekende espresso-machine die elke dag vers gemalen koffiebonen gebruikt. Met het krachtige 15-bar-systeem worden de aroma's in de koffie optimaal geactiveerd zodat u een heerlijke kop koffie bereidt. De machine heeft een intuïtief bedieningspaneel met duidelijk aanwezige knoppen. U kunt met één druk op de knop kiezen uit koffie, espresso en cappuccino. De Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 heeft een leuk ontwerp en is gemaakt van roestvrij staal. De verwijderbare melkreservoir is eenvoudig schoon te maken. U kunt ook de melkreservoir afkoelen in de koelkast. Daarnaast heeft de machine een afneembaar waterreservoir met capaciteit voor 1,2 liter. De machine is ook uitgerust met een geïntegreerde koffiemolen, zodat u gebruik kunt maken van vers gemalen koffiebonen voor een optimale smaak. Geniet van een heerlijke espresso, cappuccino of koffie met de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40.

5. Philips 2200 serie EP2220/10 Espressomachine.

Geniet met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine van de heerlijke smaak van koffie gemaakt van verse bonen. Dit intelligente koffiezetsysteem zorgt ervoor dat elk kopje de perfecte temperatuur heeft. Met slechts 1 druk op de knop maak je een espresso of gewone koffie. En als je visite hebt, dan kun je met deze espressomachine zelfs 2 koppen tegelijk zetten. Het apparaat geeft je ook aan of en wanneer je het moet ontkalken en hij zal je hierbij helpen. Dit is echter niet vaak nodig door de Aquaclean waterfilter die kalkaanslag voorkomt. Dus geniet van de heerlijke smaak van koffie gemaakt van verse bonen met de Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine.

6. Siemens EQ.500 TP501R09 Volautomatische espressomachine.

De Siemens EQ.500 TP501R09 volautomatische espressomachine is de perfecte keuze voor elk koffieliefhebber. Dankzij de innovatieve technologie kun je met een druk op de knop genieten van zowel koffie als Cappuccino. Het koffiebonenreservoir heeft een capaciteit van 270 gram, zodat je altijd een vers kopje koffie of Cappuccino kunt bereiden. Daarnaast is het waterreservoir afneembaar en heeft het een capaciteit van 1.7 liter. Je kunt het waterreservoir gemakkelijk vullen met vers water en het gebruikte koffiedik kun je eenvoudig verwijderen. De Siemens EQ.500 TP501R09 volautomatische espressomachine is tevens voorzien van een instelbare koffiesterkte, een voorgeprogrammeerde melkfrother, een automatische uitschakeltimer en een heetwatersysteem. Met dit alles kun je een heerlijke koffie of Cappuccino bereiden met de perfecte smaak en consistentie.

7. Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine & RVS.

Met de Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine & RVS heeft u de mogelijkheid om heerlijke koffie te maken van verse bonen. Deze koffiemachine is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat elk kopje koffie de perfecte temperatuur heeft. Dankzij het innovatieve koffiezetsysteem krijgt u de beste smaak uit uw verse bonen. De Philips 2200 Serie EP2224/40 Espressomachine & RVS heeft ook een klassieke melkopschuimer, waarmee u eenvoudig cappuccino of latte macchiato kunt maken. Deze melkopschuimer is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor u het apparaat eenvoudig schoon kunt houden. Daarnaast is de machine voorzien van een geïntegreerde koffiedikbak, waardoor u eenvoudig koffiedik kunt verwijderen.

8. Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 Espressomachine.

De Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 is de perfecte keuze voor liefhebbers van vers gebrande koffiebonen. Deze exclusieve espressomachine is uitgerust met een innovatief LatteGo melksysteem, waardoor het maken van uw favoriete melkspecialiteiten nog eenvoudiger is. De machine heeft een modern ontwerp en is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Daarnaast is de machine ook uitgerust met een touch-bedieningspaneel, waarmee u met één druk op de knop koffievariaties kunt bereiden. De Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 is zeer energiezuinig en heeft een verbruiksmonitor, waarmee u uw energieverbruik kunt beheren. De machine heeft ook een uitneembaar waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter en een koffiebonenreservoir met een inhoud van 250 gram. Bovendien is de machine uitgerust met een innovatief AquaClean-systeem, waarmee u de hele machine met één druk op de knop schoon kunt maken, zonder de watertank te verwijderen. Daarnaast heeft de machine ook een geïntegreerde koffiemolen, waarmee u de koffiebonen vers kunt malen voor de perfecte smaak. Kortom, de Philips LatteGo 4300.

9. Krups Arabica Automatic EA8160 Espressomachine.

De Krups Arabica Automatic EA8160 espressomachine is een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers. De machine is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de machine in bijna iedere keuken past. Ook heeft de machine een handig waterreservoir waarmee je gemakkelijk de hoeveelheid water voor de koffie bepaalt. De machine is voorzien van een modern LCD-display waarop alle informatie duidelijk te lezen is. Bovendien is de machine voorzien van een handige timerfunctie, waarmee je de espressomachine kunt programmeren om op een bepaald tijdstip koffie voor je te zetten. Kortom, met de Krups Arabica Automatic EA8160 espressomachine heb je altijd een heerlijke kop koffie binnen handbereik.

10. Siemens EQ.6 Plus s100 TE651209RW Volautomatische espressomachine.

De Siemens EQ.6 Plus s100 TE651209RW volautomatische espressomachine heeft een elegant, modern design met een verchroomde bedieningspaneel. De koffiemolen heeft meerdere instelmogelijkheden voor het mals malen van koffiebonen. Hierdoor kan je zelf de sterkte van je koffie bepalen. Daarnaast heeft het apparaat een display waar je alle instellingen af kunt lezen en een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. De Siemens EQ.6 Plus s100 TE651209RW Volautomatische espressomachine is zuinig in het energieverbruik en heeft een vrijstaande melkopschuimer voor het bereiden van melkspecialiteiten. Bovendien heeft het apparaat een aparte bereidingsmodule voor heet water en stoompijp, waarmee je perfecte cappuccino's of thee maakt. Met de Anti-druppelfunctie kun je koffie tussen bereidingen door warm houden, zonder dat het apparaat verder blijft werken.

Slotwoord over de top 10 volautomatische koffiemachine

De gerelateerde producten op deze pagina zijn zorgvuldig geselecteerd, dus als je op zoek bent naar iets speciaals voor in je keuken zit je hier goed. Het is belangrijk om naar jouw persoonlijke wensen en behoeften te kijken als je ervoor kiest om een nieuwe volautomatische koffiemachine aan te schaffen. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen met deze top 10. Neem de tijd om door de verschillende opties te kijken om er zeker van te zijn dat je een geschikt model kiest dat bij jou past. Met de ‘Goedkoopste Prijs’ knop kun je gemakkelijk naar de producten en de prijzen kijken. Wij hopen dat je het juiste product vindt en je kunt genieten van de perfecte kop koffie die de volautomatische koffiemachine biedt. Een kop koffie die perfect bij je smaak past.

Wij hopen dat je na het lezen van onze top 10 van de beste volautomatische koffiemachine een keuze hebt kunnen maken voor een volautomatische koffiemachines voor jezelf. Mocht je keuze op een van de volautomatische koffiemachine zijn gevallen kun je deze direct bestellen via de button onder de productomschrijving. Bij HobbyKokCommunity.nl werken wij enkel met betrouwbare partners die een goede reputatie hebben. Je weet dus dat je je aankoop veilig kunt bestellen. Ben je er nog niet helemaal zeker van welke volautomatische koffiemachines je wil of twijfel je over de volautomatische koffiemachines zelf? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde producten en wie weet vind je hier wel wat jij zoekt om jouw keuken compleet te maken! 

Disclaimer: Deze reviews zijn met zorg samengesteld. We zullen een product nooit hoger of lager ranken op verzoek van een fabrikant. De producten worden onafhankelijk getest. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten en bij aankoop op de webshop via ons verdienen wij een kleine commissie. Zie je een fout op deze pagina, laat het ons dan weten!

Veelgestelde vragen over volautomatische koffiemachines

Volgens onze onderzoek en testen zijn de top 3 producten beste keuzes voor jou. Check ze ook hier:

  • Philips Series 2200 Volautomatische espressomachine (EP2224/10).
  • Philips LatteGo 5400 serie EP5447/90 Espressomachine Chroom.
  • De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B Volautomatische espressomachine.

Heb je al een volautomatische koffiemachines gekozen en wil je deze kopen? Wij verkopen zelf geen volautomatische koffiemachine, wij hebben echter wel de beste optie uitgekozen voor jou. Klik op de “Goedkoopste prijs” knop, dit brengt je automatisch naar de beste optie voor jouw favoriete volautomatische koffiemachines. Hier kun je je aankoop voltooien.

Allereerst raden wij je aan om naar je budget te kijken. Wat ben jij bereid te betalen voor een nieuwe volautomatische koffiemachines, dus wat is het jou waard? Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je alle producten die boven jou budget vallen meteen elimineren. Vervolgens kun je de producten binnen jouw budget vergelijken met elkaar. Dit doe je door bijvoorbeeld te kijken naar welke jij het mooiste vindt en of het bij jou wensen past. Zodra je deze afweging hebt gemaakt kun je een keuze maken. Heb je er een gekozen? En voelt het alsof je de juiste keuze hebt gemaakt? Dan kun je de nieuwe volautomatische koffiemachines direct bestellen!

Als jouw keuze op de volautomatische koffiemachines valt die in onze top 10 op nummer 10 staat is dat geen enkele reden tot zorg. Wij raden elk product uit onze lijst aan en zien elk artikel als een goed product om te kopen. Dus ook als jouw favoriete volautomatische koffiemachines op nummer 10 staat kun je deze gewoon bestellen!

Al onze aanbieders van de geteste volautomatische koffiemachine zijn betrouwbaar. Wij werken alleen met aanbieders met een goede reputatie. Daarnaast hebben wij een goede relatie met de webshops dat voortvloeit uit goede ervaringen. Je kunt dus bij het vinden van jouw ideale volautomatische koffiemachines zorgeloos je bestelling doen.

Eva
Eva

Hallo iedereen! Ik ben Eva, ik heb mijn eigen café, waar ik een menu aan overheerlijke gerechten aanbiedt aan mijn klanten. Bij mij komen ze ook terecht voor gezonde smoothies. Ook biedt ik verschillende smaken koffie en andere soorten dranken aan. Mijn ervaring in de keuken maakt dat ik professionele reviews kan schrijven om ook jou op weg te kunnen helpen in je eigen keuken.