BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel.

Met de BK Brilliant Hapjespan met deksel kun je heerlijke gerechten maken voor 3 personen. Deze pan heeft een keramische baklaag, waardoor het een PFAS-vrij product is. Hierdoor voorkom je dat schadelijke chemische stoffen in je eten terecht komen en kun je vetarm bakken door weinig olie of boter te gebruiken. Dankzij het glazen deksel kun je je eten goed in de gaten houden en de warmte in de pan houden voor een snellere bereiding. De BK Brilliant Hapjespan met deksel is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder in de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. De handgreep blijft koel tijdens het koken, zodat je geen panlappen meer nodig hebt. Na gebruik reinig je de pan gemakkelijk in de vaatwasser. Geniet van lekkere, gezonde gerechten met de BK Brilliant Hapjespan met deksel!

Pluspunten
  • De pan van BK is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

    .

    De bakpan is volledig compatibel met alle warmtebronnen, waaronder inductie en gebruik in de oven tot 160 graden Celsius

    .

    Met de glazen deksel kun je op een langzame manier koken en het gerecht in de gaten houden zonder dat je warmte verliest.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen