1. apparatuur
 2. Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm.

Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm.

De Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm biedt de perfecte oplossing voor het bereiden van een breed scala aan smakelijke gerechten. De grote pan is ideaal voor het maken van roerbakschotels, risotto of een stoofschotel. Het glazen deksel zorgt ervoor dat je de gerechten langzaam kunt laten garen terwijl je het kookproces goed in de gaten houdt. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een titanium coating. Hierdoor plakken ingrediënten niet vast en is de pan ook geschikt voor het gebruik op inductie. Met de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De stip is een slimme technologie die effen rood kleurt als de pan de juiste temperatuur heeft. Dit zorgt ervoor dat je je gerechten perfect klaarmaakt. Om de levensduur van de pan te verlengen, is het aan te raden deze met de hand af te wassen. Zo blijft de Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm jouw keuken vele jaren van dienst zijn.

Pluspunten
 • Met de glazen deksel kun je langzaam gerechten koken en houd je het gerecht in de gaten zonder dat je warmte verliest

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

  .

  Dankzij de titanium coating is de pan zeer krasbestendig.

Minpunten
 • De kunststof greep is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Hapjespan met deksel 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen