1. apparatuur
  2. BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm.

BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm.

De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van een lekkere maaltijd. De kwaliteit van de pan is van hoge klasse: de dikke rvs bodem van 3Ply is een combinatie van aluminium en rvs, wat betekent dat de warmteopname en warmteverdeling snel is. Hierdoor kun je op een hoge temperatuur bakken. Ook is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Je kunt de biefstukken dus ook langzaam laten garen in de oven. Na het klaarmaken van je maaltijd hoef je de pan niet af te wassen. Je kunt de pan gewoon in de vaatwasmachine doen. De BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm is een geweldige keuze voor iedereen die van lekker koken houdt.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Je schroeit vlees gemakkelijk dicht, doordat het vet zich goed over de reliëfbodem verspreidt. Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken.

Minpunten
  • Door de roestvrijstalen baklaag blijven ingrediënten snel aan de pan plakken.

Veelgestelde vragen over BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Conical Deluxe Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen