1. apparatuur
 2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red.

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red.

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red maak je een klassieke maaltijd in een handomdraai. De pan is gemaakt van gietijzer, waardoor hij een uitstekende warmteverdeling geeft. De diameter bedraagt 28 cm, wat betekent dat er voldoende ruimte is voor het bereiden van een smakelijk gerecht voor meerdere personen. De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red is geschikt voor elke warmtebron, inclusief in de oven. Zo blijft jouw gerecht warm als je de tafel al hebt gedekt. Bovendien is de pan geschikt voor hoge temperaturen tot wel 230 graden Celsius. De deksel heeft druipringen die er voor zorgen dat het kookvocht gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor blijft het eten lekker mals. Na het koken, was je de pan in de vaatwasser af. De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red is een stijlvolle en multifunctionele pan voor jouw keuken.

Pluspunten
 • De druipringen in het deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat je gerecht mals blijft

  .

  De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot wel 230 graden Celsius

  .

  Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat voor het leven mee.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en is moeilijker te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.