1. apparatuur
 2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is de ultieme keuze voor het bakken van voedsel. De extra sterke antiaanbaklaag maakt de pan extra duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast is de Tefal Thermo-Signal een handige functie waarmee je precies weet wanneer de pan de juiste temperatuur bereikt. Je hoeft dus niet meer je hand boven de pan te houden. Bovendien is de pan geschikt voor het bakken van 5 hamburgers. Na gebruik kun je de pan met de hand afwassen, zodat je de levensduur van de pan verlengt. Kortom, met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is het bakken van voedsel nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Pluspunten
 • Door de diameter van 28 centimeter kun je twee grote stukken vlees bakken

  .

  Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt even rood als de juiste bak temperatuur is bereikt.

Minpunten
 • Aluminium houdt de warmte minder goed vast dan andere materialen.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen