1. apparatuur
 2. BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig.

BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig.

De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig heeft een innovatief afgietsysteem voor een gemakkelijke afgieting van vloeistoffen. Hierdoor is een vergiet niet meer nodig. De deksels van glas maken het mogelijk om het kookproces in de gaten te houden zonder warmteverlies. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie en de oven. Er zit ook een maataanduiding op de pan, zo kun je eenvoudig vloeistoffen afmeten. De pannen zijn bestand tegen de hoge temperaturen die daarbij komen kijken. Na gebruik is het het beste om de pannen met de hand af te wassen om zo de levensduur te verlengen. De pannen kunnen vervolgens gestapeld worden om ruimte te besparen in de keuken. De BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig is de perfecte set voor al jouw kookavonturen. De innovatieve afgietfunctie, de glazen deksels en de maataanduiding maken de pannenset tot een handige en veelzijdige oplossing voor al jouw kookwensen. De pannen kunnen zelfs in de oven gebruikt worden, waardoor je al je gerechten naar een hoger niveau k.

Pluspunten
 • Met het afgietsysteem vergrendel je de deksel, zodat je hete vloeistoffen gemakkelijk en veilig kunt afgieten

  .

  Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten

  .

  Deze pannenset heeft een topkwaliteit bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK-Q-Linair Master Glas Zwart Pannenset 4-delig., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen