1. apparatuur
 2. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart.

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart.

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart is een veelzijdige pan die je voor allerlei gerechten kunt gebruiken. Heerlijke stoofschotels maar ook ovengerechten kun je in deze pan bereiden. Dankzij het gietijzeren materiaal is de warmteverdeling optimaal. Hierdoor worden de ingrediënten gelijkmatig gegaard. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat er ingrediënten aan de pan blijven plakken. De binnen- en buitenkant zijn glad. Daarnaast heeft deze pan een lange levensduur. Onderhoud het wel en de pan gaat jaren mee. De deksel sluit de pan helemaal af, waardoor het kookvocht in de pan blijft. Als de maaltijd klaar is, plaats je de pan met behulp van de grote handgrepen gemakkelijk op tafel. En na het eten was je de pan met de hand af. Kortom, de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart is ideaal voor het bereiden van grote maaltijden.

Pluspunten
 • Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan

  .

  Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit waardoor hij stevig en duurzaam is

  .

  Gietijzer geleidt warmte zeer goed waardoor de pan uitermate geschikt is voor het maken van stoofpotten.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaats je moeilijker dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Mat Zwart., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.