1. apparatuur
 2. Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

Met de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart bereid je milieubewust een eenpansgerecht of risotto. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en heeft een keramische baklaag die 20 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor is de pan krasvrij en gaat hij veel langer mee. Bekijk het kookproces goed met de meegeleverde glazen deksel. Hiermee blijft de warmte binnen de pan en is je gerecht sneller klaar. De Tefal Thermo-Signal stip geeft precies aan wanneer de pan warm genoeg is. Daarnaast gebruik je de pan op alle warmtebronnen, waaronder in de oven tot 250 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Maar daar houdt het nog niet bij op. Met deze pan kook je niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energiezuinig. Hierdoor verbruik je minder energie en bespaar je op je energierekening. Voor een kwalitatief hoogwaardige pan met milieuvriendelijke en energiezuinige kookprestaties, kies je voor de Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

Pluspunten
 • Je bakt milieubewust dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basis-bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklassepan.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew On Keramische hapjespan 24 cm Zwart., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.