1. apparatuur
  2. BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig.

BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig.

Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig kook je op een gemakkelijke manier. Dankzij het afgietsysteem giet je vloeistoffen snel en eenvoudig af. Je draait de deksel een kwartslag om deze vast te zetten, zodat je geen vergiet meer nodig hebt. De glazen deksels zorgen ervoor dat je het kookproces nauwlettend in de gaten houdt zonder dat je warmte uit de pan verliest. Je meet vloeistoffen direct in de pan af, dankzij de maataanduiding. En als je klaar bent met koken, plaats je de pannen gewoon in de vaatwasmachine. Zo ben je zo klaar met schoonmaken. Als laatste stapel je de pannen op om ruimte te besparen in je keukenkastje. Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig is het koken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je gemakkelijk en veilig hete vloeistoffen kunt afgieten. Met behulp van de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct meten in de pannen. Deze pannenset heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Q-linair Master Glas Pannenset 4-delig., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen