1. apparatuur
 2. WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum.

WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum.

Met de WMF Fusiontec Mineral Pannenset 4-delig Platinum heb je alles wat je nodig hebt in de keuken. De pannen zijn gemaakt van samengesmolten staal en natuurlijke mineralen en daardoor krasbestendig. Door de 30 jaar garantie van WMF ben je verzekerd van een duurzame aankoop. De pannen zijn multifunctioneel; je kunt er niet alleen eten in koken, maar ook een stuk vlees of groente- of vleespotje bakken of stomen. De deksels van de pannen zijn van glas, zodat je het kookproces goed in de gaten kan houden. Na het koken is het belangrijk de pannen met de hand af te wassen om een langere levensduur te garanderen. Met de WMF Fusiontec Mineral Pannenset 4-delig Platinum heb je een veelzijdige set met een lange levensduur in huis.

Pluspunten
 • Deze pannen hebben een topklasse bouwkwaliteit, waardoor ze stevig en duurzaam zijn

  .

  Door de glazen deksels houd je je gerecht goed in de gaten, zonder dat warmte uit de pan verliest

  .

  RVS handgrepen smelten niet, waardoor je de pannen ook in de oven kunt zetten.

Minpunten
 • Rvs pannen warmen niet snel op.

Veelgestelde vragen over WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF FusionTec Mineral - Pannenset 4-delig Platinum., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen