1. apparatuur
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je drie praktische bakpannen in huis. De koekenpannen hebben een keramische baklaag die vrij is van PFAS en andere schadelijke stoffen. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je met minder boter of olie kunt bakken. Hiermee bereid je gezondere gerechten, zoals aardappelen, vlees, risotto en shakshuka. De pannen kun je op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie. Na het koken kun je de pannen in de vaatwasser doen of met de hand afwassen. Hierdoor kun je langer genieten van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt maken. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.