1. apparatuur
 2. BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm.

BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm.

De BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm is de ideale pan voor hobbykoks die op zoek zijn naar een produkt dat zowel gebruiksgemak als design biedt. Deze koekenpan is volledig vervaardigd uit 3-ply materiaal, bestaande uit een combinatie van aluminium en roestvrij staal. Hierdoor wordt een snelle warmteopname en een gelijkmatige warmteverdeling gegarandeerd, zonder hotspots. De BK Conical Deluxe Koekenpan is ideaal voor het snel aanbraden en dichtschroeien van vlees, waardoor je perfecte resultaten zal behalen. Bovendien is deze koekenpan ook uiterst duurzaam. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal, zoals aluminium en roestvrij staal, kan deze koekenpan jarenlang meegaan. Hierdoor zal de BK Conical Deluxe Koekenpan een echt icoon in je keuken worden, waarmee je de perfecte gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een hoogstaande constructiekwaliteit, waardoor hij stevig is en een lange levensduur heeft

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot een temperatuur van 230 graden Celsius

  .

  Dankzij de RVS baklaag is het gemakkelijk om een stuk rood vlees dicht te bakken.

Minpunten
 • Door de roestvrijstalen baklaag blijven ingrediënten snel aan de pan kleven.

Veelgestelde vragen over BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen