1. apparatuur
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is de perfecte combinatie voor alle soorten gerechten. De titanium baklagen maken de set bestand tegen intensief gebruik, terwijl de Thermo-Signal je laat weten wanneer de perfecte temperatuur is bereikt. De set bestaat uit twee kleine koekenpannen van 24 en 28 centimeter, en een wokpan van 28 centimeter. Deze zijn perfect om te gebruiken voor het bakken van vlees, vis, aardappelen of andere ingrediënten. De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van titanium, waardoor de pannen tot 3 keer langer meegaan dan de standaard antiaanbaklaag van Tefal. De pannen zijn makkelijk te reinigen met de hand, waardoor je de levensduur van de pannen verlengt. Bovendien hebben de pannen een speciale Thermo-Signal die laat weten wanneer het gerecht klaar is. Zo kun je je gerechten met het juiste gevoel voor timing klaarmaken, zonder je hand boven de pan te houden.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kan roerbakken. Een titanium baklaag is erg sterk, waardoor de pan minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal kleurt even rood als de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.