1. apparatuur
 2. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm heb je meteen twee kwalitatieve pannen in huis. De pannen zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag en bestaan uit 100% gerecycled aluminium. Hierdoor zijn ze bestand tegen een stootje en hebben ze een lange levensduur. Met deze pannen bak je voor 3 personen aardappelschijfjes in de kleine pan en in de grote pan bak je grote stukken vlees. Dankzij het lichte gewicht van de pannen is het ook eenvoudig om de pannen naar de eettafel te verplaatsen. Met de Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pannen de juiste temperatuur hebben bereikt. Om de levensduur van je pannen te verlengen, is het aan te raden de pannen met de hand te reinigen.

Pluspunten
 • De Tefal Thermo-Signal stip wordt even rood als de juiste baktemperatuur is bereikt

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag staat hoge temperaturen toe, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen