1. apparatuur
 2. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm.

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm.

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm creëer je een maaltijd voor 3 tot 4 personen met gemak. De koekenpan is gemaakt van aluminium, waardoor deze lichtgewicht is en gemakkelijk van het fornuis naar de tafel te verplaatsen is. De anti-aanbaklaag betekent dat je weinig olie nodig hebt om je gerechten te bakken, waardoor je gezond kunt koken. Bovendien blijft de handgreep tijdens het koken koel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je handen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en de oven tot 160°C. Na gebruik kun je de koekenpan eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Wil je dat de pan langer meegaat? Was `m dan af met de hand. Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm zal jij de heerlijkste gerechten kunnen koken.

Pluspunten
 • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius

  .

  De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken

  .

  Aluminium pannen zijn licht van gewicht waardoor ze makkelijker te verplaatsen zijn.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen