1. apparatuur
 2. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood.

In de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood bereid je gemakkelijk gerechten voor ongeveer 6 personen. Door de ovale vorm kun je ook langwerpige stukken vlees, zoals varkenshaas en runderlappen, stoven. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, waardoor de warmtegeleiding goed is en de binnenkant glad. Gietijzer is daarnaast een sterk en duurzaam materiaal. Met de ovale braadpan maak je gemakkelijk stoofgerechten, zoals groentestoof of een hele kip die je laat garen in bier. Let wel op: deze pan is groot van formaat, dus de inductie kookzone bedekt misschien niet de hele bodem van de pan. Door de goede warmtegeleiding en verdeling kun je daarom vertrouwen op een perfecte garing. Met de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood maak je makkelijk gerechten en met zorg kun je er jarenlang plezier van hebben.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Le Creuset geeft levenslange garantie op deze pan

  .

  De druipringen in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft. Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan

  .

  De druipringen in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen