1. apparatuur
 2. Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood.

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood.

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood is een stevige braadpan die de warmte gelijkmatig over de gehele bodem verdeelt. Door de speciale vorm van de pan, loopt deze van onderen wijd uit naar boven. De kersenrode pan is gemaakt van duurzaam gietijzer en is ideaal voor het bereiden van stoofpotjes voor ongeveer zeven personen. Je kunt de pan met de hand afwassen en als je goed onderhoudt, heb je er jarenlang plezier van. Let op: deze braadpan is aan de grote kant, dus het is mogelijk dat de inductie kookzone niet de gehele bodem bedekt. De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood is de perfecte keuze voor wie graag met een groot gezelschap aan tafel gaat. Of wanneer je de maaltijden voor meerdere dagen tegelijk wilt bereiden. De braadpan is van duurzaam gietijzer en verdeelt de warmte gelijkmatig over de bodem. Je hebt jarenlang veel plezier van deze kersenrode pan, die je met de hand afwast.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een uitstekende constructiekwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan

  .

  De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat uw gerecht mals zal blijven.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en je kunt hem minder makkelijk verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Kersenrood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.