1. apparatuur
 2. Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm heb je een stevige set kookpannen in huis die je veelvuldig kunt gebruiken. De pannen hebben een bodem met 3 stevige lagen die ervoor zorgt dat de warmte goed en gelijkmatig wordt verspreid. Hierdoor worden ook aardappelen die aan de zijkant van de pan liggen, krokant gebakken. De handgreep is gelast waardoor etensresten niet in de verbinding tussen de handgreep en de pan blijven zitten. Na het koken kun je de pannen gemakkelijk schoonmaken. Je kunt ze zowel in de vaatwasser als met de hand wassen. Om de levensduur van de pannen te verlengen, raden we aan om ze met de hand af te wassen. De pannen zijn daarnaast ook eenvoudig op te hangen dankzij het oog in de steel.

Pluspunten
 • Deze pannen hebben een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan

  .

  Je kunt gemakkelijk een stuk rood vlees dicht schroeien dankzij de roestvrijstalen baklaag

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.