1. apparatuur
 2. BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm.

BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm heb je een duurzame keuze gemaakt. De twee pannen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en hebben een baklaag. Hierdoor kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden koken, zoals aardappeltjes of twee stukken vlees. Hierdoor krijg je een knapperige buitenkant en behoud je de vleessappen. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Daarnaast kun je ze ook in de oven zetten tot maximaal 160 graden Celsius. Met de kunststof handgreep kun je de pannen veilig verplaatsen naar de eettafel. Deze handgreep is koel tijdens het koken. Na gebruik is het belangrijk dat je de pannen met de hand afwast. Op deze manier blijven ze langer mooi en kun je er nog vele gerechten mee bereiden.

Pluspunten
 • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius

  .

  Deze pannen zijn ook geschikt om gemakkelijk een stuk rood vlees dicht te schroeien dankzij de rvs baklaag

  .

  Daarnaast blijft de kunststof greep koel, waardoor je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze vroeger slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.