1. apparatuur
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is een uitstekende keuze voor jouw kookavontuur. Met deze robuuste pan kun je allerlei verschillende gerechten bereiden. De Titanium coating voorkomt dat er krassen op de pan komen en ingrediënten blijven niet plakken. De Thermo-Signal laat je precies weten wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Daarnaast is de pan eenvoudig met de hand te reinigen en heeft hij een lange levensduur. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm heb je dus een krachtige en duurzame pan in huis die je kunt gebruiken om stukken vlees, vis of eieren te bakken voor 3 personen. Dankzij de Titanium coating en de Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Daarnaast is de pan eenvoudig af te wassen met de hand en heeft hij een lange levensduur. Kortom, met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm maak je een goede keuze!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip verandert in een vlakke rode kleur als de juiste baktemperatuur is bereikt. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en is te gebruiken in de oven tot 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte slechter vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.