Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood.

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood is een duurzame pan die je kunt gebruiken voor het maken van heerlijke stoofpotjes. Deze brede pan heeft een speciale vorm die ervoor zorgt dat de warmte gemakkelijk wordt verspreid. Hierdoor krijg je heerlijke gerechten die je met maximaal 7 personen kunt delen. De Marmite Braadpan is gemaakt van gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Na het koken kun je de pan met de hand afwassen, en met goed onderhoud heb je er jarenlang plezier van. Let op: deze braadpan is groot van formaat, waardoor het mogelijk is dat het inductiepitje niet de gehele bodem van de pan bedekt. Daarnaast heeft deze pan een oranjeroode kleur, waardoor het een echte eyecatcher is in je keuken.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  Le Creuset geeft levenslange garantie op deze pan

  .

  De druipringen in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft. Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is

  .

  Le Creuset biedt op deze pan een levenslange garantie

  .

  De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen