1. apparatuur
  2. WMF Quality One Pannenset 4-delig.

WMF Quality One Pannenset 4-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is WMF Quality One Pannenset 4-delig. van WMF de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties WMF Quality One Pannenset 4-delig.

Merk

WMF

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van WMF Quality One Pannenset 4-delig.

Met de WMF Quality One Pannenset 4-delig ontdek je een compleet nieuw kookplezier. De set bevat een hoge en een lage kookpan van 16 centimeter en een hoge en lage kookpan van 20 centimeter, die je voor het koken van allerlei gerechten gebruikt, van soepen tot aardappelen en pasta. De glazen deksel met gaatjes, zorgt ervoor dat je de bereiding goed in de gaten houdt zonder warmte te verliezen. Je giet het hete water gemakkelijk af en je verplaatst de pannen eenvoudig naar de tafel door de handgrepen die koel blijven. En als je klaar bent met koken, dan reinig je de pannen gewoon in de vaatwasmachine. Dit product is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie en de oven. De WMF Quality One Pannenset 4-delig is ideaal voor iedereen die houdt van koken!

Pluspunten
  • Het stoomgat in de deksels vermindert het risico van overkoken. Door de glazen deksels blijft het gerecht goed zichtbaar zonder warmteverlies uit de pan. De grepen blijven dankzij het rode siliconen randje koel, waardoor je veilig de pannen naar de tafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Er zit geen steelpan in deze kookpannenset.

Veelgestelde vragen over WMF Quality One Pannenset 4-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. WMF Quality One Pannenset 4-delig. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van WMF Quality One Pannenset 4-delig. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je WMF Quality One Pannenset 4-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent WMF Quality One Pannenset 4-delig., kun je contact opnemen met WMF of de winkel van aankoop.