Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood. van Le Creuset de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood.

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood.

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood is de perfecte keuze voor het bereiden van ingrediënten op hoge temperatuur. De pan is gemaakt van duurzaam gietijzer en is daardoor goed bestand tegen hoge temperaturen. Het materiaal is ook een uitstekende warmtegeleider, waardoor je voedsel gelijkmatig gaart. De schuine wand en de hoge rand van de pan zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt roeren zonder dat het eten opspat. Daarnaast kun je de koekenpan op iedere warmtebron gebruiken en heeft de pan een hulphandvat voor extra gemak. Na het bakken kun je de koekenpan met de hand reinigen, waardoor de kwaliteit behouden blijft. Met deze koekenpan bereid je een heerlijke maaltijd die je altijd weer verrast.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

    .

    Dit is de reden waarom Le Creuset levenslange garantie geeft op deze pan

    .

    Dankzij de schenkrand kun je vloeistoffen gemakkelijk afschenken.

Minpunten
  • De pan is niet geschikt voor een vaatwasmachine, maar reinig hem met de hand.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood., kun je contact opnemen met Le Creuset of de winkel van aankoop.