1. apparatuur
  2. GreenChef Keramische koekenpan 28 cm.

GreenChef Keramische koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenChef Keramische koekenpan 28 cm. van GreenChef de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenChef Keramische koekenpan 28 cm.

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenChef Keramische koekenpan 28 cm.

De GreenChef Keramische koekenpan 28 cm is een ideale keuze voor iedereen die gezond wil bakken. Deze koekenpan heeft een keramische baklaag, waardoor je snel je stukken vlees krokant kan bakken. De temperatuur kan oplopen tot 400 graden Celsius, waardoor je korter en heter kan bakken. Daarnaast heb je weinig olie of boter nodig voor je bereiding. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder op inductie. Met een gewicht van 0,97 kilogram is de pan licht van gewicht. Zo verplaats je de pan gemakkelijk naar de eettafel.Na gebruik kun je de pan gemakkelijk schoonmaken door deze in de vaatwasser te doen. Als je de pan met de hand afwast, kan hij langer mee. De GreenChef Keramische koekenpan 28 cm is een betrouwbare en handige keuze voor iedereen die gezond wil bakken. De baklaag van keramiek is duurzaam en verzorgt je stukken vlees krokant. Bovendien heb je weinig olie of boter nodig voor je bereiding. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder op inductie. Daarnaast is de pan licht van gewicht, waardoor je deze gemakkelijk naar de eettafel.

Pluspunten
  • De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.--> De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.--> De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze 28 centimeter bakpan van 0,97 kilogram is zeer licht en hierdoor gemakkelijk in gebruik.--> Deze 28 centimeter bakpan van 0,97 kilogram is zeer licht en daarom gemakkelijk in gebruik.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenChef Keramische koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenChef Keramische koekenpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenChef Keramische koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenChef Keramische koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met GreenChef of de winkel van aankoop.