1. apparatuur
 2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen maak je moeiteloos heerlijke stoofgerechten. Deze pan is geschikt voor 3-4 personen. Met de handige condensatiedeksel met noppen aan de binnenkant van de deksel, heb je malser en sappiger gerechten. Deze braadpan is ook geschikt voor slow cooking. De dikke bodem houdt de warmte goed vast. Je kunt de pan op alle warmtebronnen gebruiken, ook op inductie en in de oven tot aan 250 graden Celsius. Voor nieuwe recepten scan je de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik was je de pan met de hand af. Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen haal je een kwalitatief hoogwaardige pan in huis. Door de antiaanbaklaag heb je met weinig vet een geslaagd gerecht op tafel. Met dit product in huis kun je altijd een lekkere maaltijd bereiden.

Pluspunten
 • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat je gerecht lekker mals blijft

  .

  Gietijzer geleidt warmte zeer goed, waardoor de pan uitstekend geschikt is voor het maken van stoofpotten

  .

  De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.