1. apparatuur
 2. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

Maak kennis met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. Deze pannen uit de Natural Chef lijn beschikken over een sterke keramische baklaag waardoor je minder olie of vet nodig hebt om je gerechten te bereiden. Je behoudt de krokante bite bij het bakken. Daarnaast is de pan gemaakt van 100% gerecycled aluminium waardoor je indirect een steentje bijdraagt aan een beter milieu. De pan is daarnaast ook licht van gewicht waardoor je deze gemakkelijk verplaatst van je kookplaat naar de eettafel. Je kunt de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm herkennen aan de rode stip in het midden. Deze stip kleurt rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur bereikt. Een handige indicator wanneer je je vlees in de pan legt. Na het bakken kun je de pan het best onder de kraan reinigen. Geniet van verschillende knapperige baksels met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

Pluspunten
 • De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt

  .

  Een aluminium pan is licht van gewicht en je verplaatst deze hierdoor makkelijker.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.