GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een handige set om je keuken mee aan te vullen. De pannen zijn gemaakt van een sterke keramische baklaag, waardoor je op hoge temperaturen kunt koken. Hierdoor kun je snel en krasvrij koken. Door de rechte, hoge bakranden is het ook makkelijk om ingrediënten om te scheppen. Daarnaast zijn deze pannen ook in de oven te gebruiken tot een maximum van 220 graden Celsius. Je kunt de pannen op alle warmtebronnen gebruiken. Na afloop van het koken is de pannen makkelijk te reinigen; je kunt de pannen zelfs in de vaatwasser doen. Deze pannen zijn dus ideaal voor mensen die regelmatig koken en op zoek zijn naar een duurzame oplossing.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten erin roerbakken kan. De keramische laag is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en je kunt deze makkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen