KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm ga je voor een betrouwbare keuze. De aluminium pannen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je ingrediënten gelijkmatig garen. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de ingrediënten niet aanbakken, wat je helpt om gezonde maaltijden te bereiden. De kunststof handgreep is een handige extra voor de veiligheid. Deze wordt niet heet tijdens het koken, waardoor je de pannen makkelijk verplaatst. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en na gebruik kun je ze eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. De set bestaat uit twee pannen, waarmee je bijvoorbeeld groentes bakt in de pan van 20 centimeter en 3 of 4 stukken vlees of aardappeltjes in de pan van 28 centimeter. Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm kook je op een veilige, gezonde en smaakvolle manier.

Pluspunten
  • De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160°C. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160°C

    .

    Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken, dankzij de anti-aanbaklaag. Je gebruikt weinig olie of boter tijdens het bakken dankzij de anti-aanbaklaag

    .

    Aluminium pannen zijn licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 20 + 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.