1. apparatuur
 2. Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm.

Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm.

Kies voor de Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm voor jouw volgende kookavontuur. Deze innovatieve pan uit de Intensity lijn heeft een sterke keramische baklaag waardoor je een knapperig en krokant bakresultaat krijgt. Met de handige Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de ingrediënten erin moeten. Je pan is ook geschikt voor inductie met de extra brede inductiebodem. Hierdoor verspreidt de warmte zich sneller en gelijkmatig over de bodem van de pan. Na het bakken kun je de Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm het beste met de hand afwassen. Zo blijft de baklaag zo mooi mogelijk. Probeer het uit en maak de lekkerste gerechten met deze innovatieve pan!

Pluspunten
 • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt

  .

  Een aluminium pan is licht van gewicht waardoor het makkelijk te verplaatsen is.

Minpunten
 • De kunststof greep is minder duurzaam dan RVS en kan smelten.

Veelgestelde vragen over Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Intensity Keramische koekenpan 20 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen