1. apparatuur
 2. GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm.

GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm.

Met de GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm kun je gezond, smaakvol eten bereiden. De pan is uitgerust met de Thermolon Infinity Pro antiaanbaklaag, wat betekent dat het volledig PFAS-vrij is en je geen schadelijke stoffen bij je maaltijd krijgt. Door de hoge rand kun je gemakkelijk grote porties bereiden zoals shakshuka of jambalaya. Je kunt de hapjespan op alle warmtebronnen gebruiken, waaronder in de oven tot 220 graden Celsius. Wil je het gerecht langzaam garen? Gebruik dan de meegeleverde glazen deksel om de warmte binnen in de pan te houden. Zo gaart het eten gelijkmatiger en sneller. Om de levensduur van de pan te verlengen is het aan te raden deze met de hand af te wassen.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 220 graden Celsius

  .

  De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk verplaatst. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 220 graden Celsius

  .

  De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en makkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor je ovenhandschoenen nodig hebt.

Veelgestelde vragen over GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Venice Pro Hapjespan met deksel 30 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen