Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm.

Met de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm bak je gezond en gemakkelijk. Dankzij de extra baklaag heb je minder olie of boter nodig. Deze baklaag is tot 3 keer sterker dan andere Tefal wokpannen, waardoor krassen en slijtage worden voorkomen. Met de speciale Tefal Thermo-Signal stip kun je precies weten wanneer de juiste baktemperatuur wordt bereikt. Zo hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om je ingrediënten te bakken. Met de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm ben je klaar met bakken in een handomdraai. Wanneer je klaar bent was je de wokpan met de hand af, zodat je de levensduur van de pan verlengt. Je kunt je maaltijden zo gezond en gemakkelijk bereiden, alsof je in een restaurant bent. Een ware delicatesse!

Pluspunten
  • Een titanium baklaag is erg sterk, waardoor de pan minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag

    .

    De Tefal Thermo-Signal kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

    .

    Je hoeft weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken, dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.