1. apparatuur
 2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart.

Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is dé oplossing voor als je milieubewust wilt bakken. De pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en heeft een robuuste keramische antiaanbaklaag. Hierdoor bak je gemakkelijk 2 grote stukken vlees en blijft het voedsel niet vastkleven. Je gebruikt weinig olie of boter, waardoor je vetarm bakt. Bovendien kun je deze pan op iedere warmtebron gebruiken, waaronder de oven tot 175 graden Celsius. Met de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan op temperatuur is. Na het eten reinig je de pan eenvoudig in de vaatwasser. Zo geniet je langer van deze milieuvriendelijke pan.

Pluspunten
 • Je bakt milieubewust met 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  Een keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel en krokant bakt

  .

  De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een midden- en topklassepan.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.