Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is een milieubewuste keuze. De koekenpannen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en ze bevatten geen schadelijke chemische stoffen. Gebruik de kleine koekenpan om aardappelen te bakken en de grote koekenpan voor grote stukken vlees. De innovatieve Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de pan warm genoeg is, waardoor je niet meer je hand boven de pan hoeft te houden. Na het koken kun je de pannen gemakkelijk in de vaatwasser zetten. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heb je moderne pannen die je helpen om gezonder te koken én milieubewust te leven.

Pluspunten
  • Met een extra koekenpan kun je tegelijkertijd aardappelen en vlees bakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal stip verandert van kleur als de juiste baktemperatuur is bereikt en geeft dan een effen rood aan.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisbouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten dan midden- en topklasse pannen en minder stevig zijn.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.