1. apparatuur
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm.

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm heb je alles wat je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke gerechten. De koekenpannen zijn gemaakt van sterke keramische materialen waardoor ze warmte sneller en heter doorgeven. Hierdoor worden de vitaminen en smaken behouden. Verder kun je de pannen op alle warmtebronnen gebruiken en in de oven tot aan 160 graden Celsius. Ideaal om eten warm te houden voor als je bezoek later komt. Na gebruik kun je de pannen makkelijk schoonmaken in de vaatwasser. En met de grillpan maak je de meest smakelijke hamburgers met de bekende grillstrepen. Kortom, met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een grillpan, zodat je stukken vlees met de bekende grillstrepen kunt grillen. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en geschikt voor gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen