1. apparatuur
 2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige.

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige.

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige, maak je in één keer lekkere stoofgerechten voor 3 tot 4 personen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke hachee of suddervlees. Deze braadpan heeft een handige condensatiedeksel. Hierdoor loopt het vocht terug de pan in en krijg je een extra mals resultaat door de noppen die aan de binnenkant van de deksel zitten. Daarnaast is deze braadpan ook geschikt voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem behoudt de pan namelijk goed de warmte. Deze Tefal LOV lage braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot aan 250 graden Celsius. Wil je nieuwe recepten uitproberen? Scan dan de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik was je de pan met de hand af. Zo kun je jarenlang van deze Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige genieten!

Pluspunten
 • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft

  .

  - De bolletjes in de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor jouw gerecht mals en heerlijk blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, hierdoor is de pan zeer geschikt voor het maken van stoofpotten

  .

  - Gietijzer geleidt warmte erg goed, waardoor de pan uitermate geschikt is voor het bereiden van stoofschotels. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius

  .

  - De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot mar 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en is moeilijker te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal LOV lage braadpan 28 cm Beige., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.