1. apparatuur
 2. BK Bold Wokpan 28 cm.

BK Bold Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Bold Wokpan 28 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Bold Wokpan 28 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Bold Wokpan 28 cm.

Met de BK Bold Wokpan 28 cm bak je gemakkelijk twee stukken vlees dicht. Dankzij de roestvrijstalen baklaag blijven de knapperigheid en sappen van het vlees behouden. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook de oven tot aan 160 graden Celsius. Met het lichte gewicht en de kunststof handgreep verplaats je de pan veilig van het fornuis naar de eettafel. Daarnaast blijft de handgreep ook koel tijdens het bakken. Als je klaar bent met bakken, is het het beste om de wokpan met de hand af te wassen. Zo blijft je pan langer mooi en heb je er langer plezier van.

Pluspunten
 • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius

  .

  De RVS-laag zorgt ervoor dat het makkelijk is om stukken rood vlees dicht te schroeien. Een RVS-pan is duurzaam en gaat hierdoor erg lang mee.

Minpunten
 • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan

  .

  Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij minder stevig is en eerder slijt dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Bold Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Bold Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Bold Wokpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Bold Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Bold Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen