1. apparatuur
  2. GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

De GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig is de perfecte set voor mensen die het beste uit hun kookervaring willen halen. Deze elegante steelpannenset bestaat uit 3 pannen van 16, 18 en 20 centimeter. De antracietgrijze kleur geeft de pannen een luxe afwerking. Met de meegeleverde glazen deksels heb je de volledige controle over het kookproces, zonder warmte te verliezen. Ook blijven de handgrepen koel, zodat je de pannen veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. Zo bereid je al je favoriete maaltijden in stijl. De kleinste steelpan is perfect voor het maken van sauzen en de andere twee pannen zijn ideaal voor het koken van aardappelen en andere groenten. En als je klaar bent met koken, hoef je de pannen alleen maar met de hand af te wassen. Zo geniet je altijd van de beste kookervaring met de GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

Pluspunten
  • Door de glazen deksels kun je goed in de gaten houden wat er gaande is in de pan, zonder warmte te verliezen. Houten grepen blijven koel, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen van de warmtebron naar de tafel. Aluminium pannen zijn licht van gewicht, wat ideaal is om mee te nemen op vakantie.

Minpunten
  • De pannen zijn niet vaatwasmachinebestendig, maar je kunt ze gemakkelijk met de hand reinigen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig. bevindt zich in de Topklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Mayflower Pro Steelpannenset 3-delig., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.