1. apparatuur
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. van BK de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is een fantastische set voor al je kookavonturen. De 2 koekenpannen met een diameter van 24 en 28 cm zijn ideaal voor het bakken van aardappelen, vlees of vis. De stevige keramische baklaag van de pannen is krasbestendig en je hebt weinig olie of boter nodig voor het bakken. Daarnaast is de pannen geschikt voor alle warmtebronnen en in de oven tot 160 graden Celsius. De wokpan van 30 cm is ideaal voor het roerbakken van groenten voor een knapperig resultaat. Ook de wokpan heeft een sterke keramische baklaag en is krasbestendig. Na gebruik kun je de pannen in de vaatwasser zetten. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm kun je heerlijke gerechten bereiden, die je langer warm kunt houden.

Pluspunten
  • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm., kun je contact opnemen met BK of de winkel van aankoop.