1. apparatuur
 2. SMEG Koekenpan 24 cm Crème.

SMEG Koekenpan 24 cm Crème.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is SMEG Koekenpan 24 cm Crème. van SMEG de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties SMEG Koekenpan 24 cm Crème.

Merk

SMEG

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van SMEG Koekenpan 24 cm Crème.

De SMEG Koekenpan 24 cm Crème is de perfecte keuze voor het bereiden van maaltijden met een mals resultaat. Deze stijlvolle pan is geschikt voor alle warmtebronnen en dankzij de antiaanbaklaag plakken je ingrediënten niet aan de pan vast. De koud gesmeed aluminium zorgt ervoor dat de warmte zich gelijkmatig over de bodem verdeelt, zodat je ingrediënten minder snel aanbranden. De SMEG Koekenpan 24 cm Crème is daarnaast niet alleen praktisch in gebruik, maar ook eenvoudig te verplaatsen. De koude handgreep zorgt ervoor dat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. Na het bakken is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen voor een langere levensduur. Door de stijl en functionaliteit van deze pan wordt koken een waar plezier.

Pluspunten
 • De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius

  .

  De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter tijdens het bakken nodig hebt

  .

  Het aluminium materiaal is licht van gewicht waardoor het makkelijk te verplaatsen is.

Minpunten
 • Aluminium houdt de warmte minder goed vast dan vele andere materialen. Aluminium houdt de warmte minder goed vast dan veel andere materialen.

Veelgestelde vragen over SMEG Koekenpan 24 cm Crème.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. SMEG Koekenpan 24 cm Crème. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van SMEG Koekenpan 24 cm Crème. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je SMEG Koekenpan 24 cm Crème. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent SMEG Koekenpan 24 cm Crème., kun je contact opnemen met SMEG of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen