1. apparatuur
 2. KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm.

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm. van KitchenAid de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm.

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm.

De KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm is de perfecte pan om meerdere grote stukken vlees tegelijkertijd te bakken. De pan is gemaakt van duurzaam roestvrijstalen materiaal, wat de levensduur van de pan aanzienlijk verlengt. De baklaag van roestvrij staal maakt het mogelijk om je vlees gelijkmatig en snel te laten dichtschroeien, zodat het mals blijft. Het handvat is gelast, waardoor etensresten niet tussen de pan en het handvat kunnen blijven zitten. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan tot 220 graden Celsius mee in de oven. Na het eten is de pan eenvoudig met de hand af te wassen. Bovendien is de pan gemakkelijk op te bergen aan een haakje, dankzij het oog in de steel. De KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stevige en duurzame pan waarmee je meerdere grote stukken vlees tegelijk kunt bakken. Door het roestvrijstalen materiaal en de gelaste handgreep blijft je voedsel lekker mals en blijven etensresten niet vastzitten. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en gemakkelijk af te wassen.

Pluspunten
 • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat

  .

  De diameter van 28 centimeter maakt het mogelijk om grote stukken vlees te bakken

  .

  Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees strak dichtschroeien.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm., kun je contact opnemen met KitchenAid of de winkel van aankoop.