1. apparatuur
 2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg handig in gebruik. Met de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet aan de pan plakken. Bovendien verbruik je weinig olie of boter als je aardappeltjes bakt voor gemiddeld 2 personen. Verder heeft de pan een Tefal Thermo-Signal waarmee je precies weet wanneer deze op temperatuur is. Ook kun je de pan op elke warmtebron gebruiken, waaronder in de oven tot 250 graden Celsius. Na het eten was je de pan met de hand af, zodat je de levensduur verlengt. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm bak je milieubewust en bespaar je tegelijkertijd vet en energie. Je kunt de pan zo veel mogelijk gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het milieu. Handig toch?

Pluspunten
 • Je kookt milieubewust, dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. Je kookt milieubewust dankzij het 100 procent gerecycled aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, dus je hebt ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.