1. apparatuur
 2. Tefal LOV braadpan 25 cm Beige.

Tefal LOV braadpan 25 cm Beige.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal LOV braadpan 25 cm Beige. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Beige.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal LOV braadpan 25 cm Beige.

De Tefal LOV braadpan 25 cm Beige is een handige alleskunner. Je maakt er heerlijke stoofgerechten voor 4 tot 5 personen mee. Bijvoorbeeld een malse hachee of een sappig suddervlees. De condensatiedeksel met noppen aan de binnenkant zorgt ervoor dat het vocht terug in de pan loopt, waardoor het eten extra mals wordt. Ook is de braadpan geschikt voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem blijft de warmte goed bewaard. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, van inductie tot oven tot 250 graden Celsius. Wil je nieuwe recepten ontdekken? Scan dan de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik is de pan makkelijk schoon te maken met de hand. Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Beige krijg je een perfect resultaat en een heerlijke maaltijd! Maak jouw favoriete stoofgerechten, experimenteer met slow cooking en geniet van de heerlijke resultaten.

Pluspunten
 • De bolletjes in het deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht mals blijft

  .

  Gietijzer geleidt warmte erg goed, waardoor de pan uitermate geschikt is voor het maken van stoofpotten

  .

  De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, zoals inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en is moeilijker te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV braadpan 25 cm Beige.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal LOV braadpan 25 cm Beige. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal LOV braadpan 25 cm Beige. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal LOV braadpan 25 cm Beige. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal LOV braadpan 25 cm Beige., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.