Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. van Demeyere de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Kies voor de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm als je twee pannen in één keer wilt aanschaffen. Met de 5 millimeter dikke aluminium bodem wordt de warmte perfect verdeeld. Daarnaast beschikken de pannen over een anti-aanbaklaag waardoor je met weinig olie of boter aan de slag kan. Jouw stukjes vlees en aardappelen blijven niet aan de bodem plakken. Gebruik voor de beste resultaten enkel kunststof en houten kookgerei. De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is geschikt voor elke warmtebron. Om lang van het gebruik te kunnen genieten, raden wij aan om de pannen met de hand af te wassen. Als je weinig tijd hebt, kun je de pannen ook in de vaatwasser zetten.

Pluspunten
  • De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 150 graden Celsius

    .

    Deze pannen hebben een antiaanbaklaag waardoor je weinig olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken

    .

    Bovendien zijn aluminium pannen licht van gewicht, waardoor je ze makkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag is niet krasvast.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm., kun je contact opnemen met Demeyere of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen