1. apparatuur
 2. Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm.

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm.

De Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm helpt je milieubewust en gemakkelijk te koken. Het materiaal is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en heeft een 5-delige antiaanbaklaag. Hierdoor plakken ingrediënten niet vast en heb je minder olie of boter nodig. Met de meegeleverde glazen deksel houd je het kookproces goed in de gaten en blijft de warmte binnen. Daarnaast geeft de Tefal Thermo-Signal stip exact aan wanneer de pan warm genoeg is. Ook handig is dat de pan op alle warmtebronnen gebruikt kan worden, inclusief in de oven tot 250 graden Celsius. Na gebruik was je de pan eenvoudig met de hand af. Kortom, de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is de perfecte keuze voor milieubewust koken.

Pluspunten
 • Je kookt milieubewust, dankzij het 100 procent gerecyclede aluminium materiaal

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius.

Minpunten
 • Rvs handgrepen worden tijdens het koken warm, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen