1. apparatuur
 2. Kela Calido Braadpan 26 cm Rood.

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Kela Calido Braadpan 26 cm Rood. van Kela de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Kela Calido Braadpan 26 cm Rood.

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 26 cm Rood.

De Kela Calido Braadpan 26 cm Rood is perfect voor het bereiden van stoofgerechten voor een groot gezelschap. Door het gietijzer zal de warmte gelijkmatig over de pan verdeeld worden waardoor je ingrediënten langer warm blijven. De pan is sterk en duurzaam waardoor hij onverwoestbaar is en levenslang mee kan gaan. En het is eenvoudig te onderhouden. Je kunt de pan schoonmaken met warm water en een zacht sponsje. Daarnaast is deze pan ook geschikt voor het bereiden van diverse soorten gerechten zoals vis, vlees, groenten en sauzen. Je kunt de pan ook gebruiken om warme maaltijden klaar te maken, zoals gehaktballen, stamppot of macaroni. Zo is de Kela Calido Braadpan 26 cm Rood ideaal voor het bereiden van een grote maaltijd voor je gezin of vrienden.

Pluspunten
 • De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 300 graden Celsius

  .

  De handgrepen zijn gelast, zodat er geen vuil tussen kan blijven zitten

  .

  Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat levenslang mee.

Minpunten
 • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaatst je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 26 cm Rood.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Kela Calido Braadpan 26 cm Rood. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Kela Calido Braadpan 26 cm Rood. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Kela Calido Braadpan 26 cm Rood. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Kela Calido Braadpan 26 cm Rood., kun je contact opnemen met Kela of de winkel van aankoop.