1. apparatuur
  2. Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de Tefal Ingenio Preference Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een sterke en duurzame set in huis. De afneembare kunststof handgreep bevestig je eenvoudig met één klik aan de pan en verwijder je met twee knoppen aan de zijkant. Ideaal voor als je de pannen in de oven wilt gebruiken! Daarnaast weet je precies wanneer je de ingrediënten in de pan kunt gieten dankzij de Tefal Thermo-Signal stip. Deze kleurt effen rood wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Door de titanium antiaanbaklaag gaat deze set tot 6 keer langer mee dan andere Tefal-pannen. Hierdoor blijven ingrediënten niet vastplakken aan de bodem en bak je vetarm. Na gebruik maak je de pannen met de hand schoon, waarna je de handgreep verwijdert en de pannen gemakkelijk kunt stapelen.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stipt kleurt continue rood zodra de optimale baktemperatuur is bereikt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 175 graden Celsius. De pannen hebben geen vaste handgreep, waardoor het opstapelen en opbergen makkelijk is.

Minpunten
  • Rvs pannen warmen niet snel op, het duurt dus even voordat je begint met koken.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit RVS. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Ingenio Préfèrence Koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.

Bekijk ook andere pannen