1. apparatuur
 2. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. van Greenpan de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Pannenset op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heb je altijd de juiste koekenpan bij de hand, ongeacht de maaltijd die je wilt bereiden. Deze set is geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt hem gebruiken op gas, inductie of zelfs in de oven. De pannen hebben een antiaanbaklaag van keramiek waardoor het aanbakken van je gerechten tot een minimum wordt beperkt. Je hebt hierdoor veel minder olie nodig, waardoor je gerechten gezonder zijn. De pannen zijn gemaakt van aluminium, een licht materiaal met een duurzame keramische coating. De coating is PFAS-vrij en gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kun je met een gerust hart koken. Na gebruik reinig je de pannen eenvoudig in de vaatwasser, zodat je nooit veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken. Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heb je het ideale kookgerei in huis voor elke maaltijd.

Pluspunten
 • De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS

  .

  De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 280 graden Celsius

  .

  De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm., kun je contact opnemen met Greenpan of de winkel van aankoop.