Tefal LOV braadpan 25 cm Groen.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal LOV braadpan 25 cm Groen. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Groen.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal LOV braadpan 25 cm Groen.

De Tefal LOV braadpan 25 cm Groen is een fantastisch keukenhulpje. Met deze braadpan maak je stoofgerechten voor 4 tot 5 personen. Denk aan hachee, suddervlees of andere gerechten. Deze braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel met noppen aan de binnenkant. Hierdoor loopt het vocht terug de pan in en krijg je een extra mals resultaat. Ook slow cooking is mogelijk met deze braadpan. De dikke bodem behoudt namelijk goed de warmte. Verder is deze braadpan geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en in de oven tot aan 250 graden Celsius. Wil je nieuwe recepten ontdekken? Scan de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik was je de pan met de hand af. Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Groen maak je eenvoudig heerlijke stoofgerechten. De condensatiedeksel en de noppen aan de binnenkant zorgen voor een extra mals resultaat. Verder is de braadpan geschikt voor slow cooking en alle warmtebronnen. Wil je nieuwe recepten ontdekken? Scan de QR code op de doos en bekijk het E-receptenboek. Na gebruik was je de pan met de hand af. Kortom, de Tefal.

Pluspunten
  • De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, daardoor is de pan zeer geschikt voor het maken van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, waardoor de pan ideaal is om stoofpotten mee te maken. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot wel 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is relatief zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV braadpan 25 cm Groen.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal LOV braadpan 25 cm Groen. bevindt zich in de Middenklasse.

Het basismateriaal van Tefal LOV braadpan 25 cm Groen. bestaat uit Gietijzer. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal LOV braadpan 25 cm Groen. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal LOV braadpan 25 cm Groen., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.