1. apparatuur
 2. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

5/5

Op zoek naar een nieuwe pan voor in de keuken om lekker te gaan kokerellen? Wellicht is Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. van Tefal de beste optie voor jou. Bekijk de specificaties van deze Losse pan op deze pagina, en beslis of dit de pan is waar jij naar op zoek bent.

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Omschrijving van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een milieuvriendelijke keuze voor het koken in je eigen keuken. De pannen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, wat ervoor zorgt dat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te verplaatsen. De stevige keramische baklaag zorgt ervoor dat de pannen krasvrij blijven en langer meegaan. Bovendien heb je met de gladde baklaag minder olie of boter nodig tijdens het bakken. Je kunt gemakkelijk zien wanneer de pan op temperatuur is dankzij de Thermo-Signal stip die effen rood kleurt als hij warm genoeg is. Na het koken kun je de pannen makkelijk schoonmaken door ze in de vaatwasser te zetten. De pannenset komt met 24 cm, 28 cm en een wokpan van 28 cm. Deze verschillende formaten zijn ideaal voor het bereiden van kleine en grote gerechten. De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een duurzame keuze voor mensen die milieubewust willen koken. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te reinigen en hebben een lange levensduur.

Pluspunten
 • In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten roerbakt

  .

  => In deze pannenset zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant bakt

  .

  => De keramische baklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur bereikt is

  .

  => De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
 • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm.

Pannen zijn in verschillende bouwkwaliteiten te verkrijgen. Basisklasse, middenklasse en topklasse. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bevindt zich in de Basisklasse.

Het basismateriaal van Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. bestaat uit Aluminium. Dit is uitermate geschikt om eten mee te bereiden.

Wij hebben de webshop met de beste prijs voor je uitgezocht. Bekijk hier waar je Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. voor een mooie prijs kunt aanschaffen.

Voor vragen omtrent Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm., kun je contact opnemen met Tefal of de winkel van aankoop.